Voorgerechten
Dun gesneden, laaggegaard kalfsvlees met tonijn-mayo
Pijnboompitten oude kaas pesto of truffel
Salade, ui en kappertjes
met geroosterd broodje
breekbroodje met smeersels
Plankje spaanse ham, toast, pesto en noten
Hoofdgerechten
Met pepersaus
Brabantse delicatesse met honing-mosterdsaus
In rode wijnsaus gestoofd, champignons, uien
Met ham, kaas en tomaat
Lekkere bun, tomaat, ui, guacamole
Prei paprika pepers knoflook pasta
Desserts
Gebrand eiwit, cake en ijs
Vanilledessert met gekarameliseerd suikerlaagje
kaneelijs, karamel en slagroom
Speciale koffie
Traditioneel met whiskey
Grand Marnier
Amaretto
Tia Maria
Specialiteiten
Voor de grote eter, met pijnboompitten, oude kaas, pesto of truffel
Malse botloze traag gegaarde kalfsribben
Boterzacht sudder rundvlees in de jus met rijst
supermalse tournedos van de hete steen met peperroomsaus
supermalse tournedos van de hete steen met peperroomsaus
Malse kipfilet kroepoek atjar
Uitsmijters
Ham, kaas, spek en tomaat
Lekkere warme lunch
2 stuks met brood en mosterd
Vers uit eigen keuken, met brood
Kroepoek, atjar en broodje
Heerlijke fricandeau, gedroogde uitjes en satésaus
met geroosterd broodje
Rijkelijk belegde desem steenovenbol
Kaas, pijnboompitten, pesto of truffel
kappertjes, uitjes en een eitje
uitjes, ei en mayonaise
bacon, ei, kerrie-mayo
Dun gesneden spaanse ham, tomaat, pesto
Sla, komkommer, tomaat ei, ham en kaas
Honing-mosterddressing, walnoten
Oude Beemster, tomaat, komkommer en chilisaus
Huisgemaakte tonijnsalade, kappertjes, ui, ei
Bij de borrel
Tonijnsalade, serranoham, roombrie, brood, pittige aiolie, truffelmayonaise
Dun gesneden gerookte worst, varken- en rundvlees en varkensfilet
Bittergarnituren Acht stuks per portie
Bitterballen, loempia's, kaastengels, vlammetjes
Lunchsalades met brood
Rauwkost, walnoten
Bacon, ei en kerrie- mayo
Frisse salade, rauwkost, uitjes, ei, kappertjes
Kaas, pijnboompitten, pesto of truffel